Lupauksen osaaminen

Huono laatu tietojärjestelmähankinnoissa voi aiheuttaa turhia työtunteja ja huomattavia ylimääräisiä kustannuksia. Huono laatu paljastuu usein vasta järjestelmän käyttöönoton jälkeen. Meidät kannattaa pyytää apuun kun suunnittelet IT-hanketta ja varmistat hyvän laadun.

Ilkka Lilius, Senior Software Architect, Lupaus Palvelut

Lupauksen osaamisen ydin on IT projektien läpivienti. Tunnemme niin ketterät kuin perinteisemmät menetelmät. Projektit tuotamme järjestelmällisesti ja hyvien ohjauskäytäntöjen mukaisesti.


Olemme toimineet useilla liike-elämän alueilla, mm operaattorimaailmassa, rahoituslaitoksissa, ja kaupan ja valmistusteollisuuden parissa. Projektityössä ymmärrämme kokemuksen kautta miten tärkeää liiketoiminan ymmärtäminen on projektin onnistumiselle. IT projektin onnistumiseksi on välttämätöntä kommunikoida liiketoiminnan osaajien kanssa ja näiden ymmärtämällä tavalla.


Teknologinen taustamme on syvä ja leveä. Olemme rakentaneet web sovelluksia ja infrastruktuuria, sulautettuja järjestelmiä ja mobiilisovelluksia, tietoliikenne- ja toiminnanohjausjärjestelmiä muiden muassa.